Den bästa VPN-tjänsten 2019

Ett VPN-eller virtuellt privat nätverk-är en mobil-och datorapp som gör att du kan dölja din plats, identitet och IP-adress från resten av Internet. Den bästa VPN-tjänster kryptera all din Internet-trafik och passera den genom en privat tunnel till sina egna säkra servrar så att ingen kan se vad du läser eller laddar ner-inte regeringen, inte din ISP, inte ens VPN-tjänsten själv.

Allt innehåll på Internet är helt krypterad-säkert rörig så ingen kunde läsa den även om de avlyssnade det-mellan VPN-servern och din enhet.

Genom att göra detta kan en säker VPN-anslutning skydda dina data, hålla den säker och anonym medan du ansluter med ditt online bankkonto, favoritåterförsäljare eller vuxen underhållning webbplats. Så om du vill behålla din e-post, webbhistorik eller bankuppgifter bort från potentiella nyfikna ögon, är en VPN sättet att göra det.

Den bästa VPN för Cyber måndag 2019

En VPN förmåga att kryptera trafik och ändra din plats för att vara vad du vill att det också kan du kringgå block, filter eller restriktioner på Internet eller lokala nätverk. Det innebär att om det finns ett Netflix-block på din skola kan du använda ett VPN för att komma åt det på din telefon oavsett. Om du besöker Kina nästa månad, kommer du att kunna använda en VPN för att komma åt Facebook och WhatsApp som båda är blockerade i det landet. Och om du är på semester i Storbritannien och vill komma åt din vanliga oss Netflix eller Disney plus-innehåll-det är lätt också.

Vad mer, de bästa VPN Apps dessa dagar är super lätt att använda-det finns ingen anledning att vara någon form av Computing expert. De är självförklarande och lätta att träna.

Så om du är intresserad av fördelarna med en VPN, på denna sida har vi sammanställt våra Top 10 tjänster för att hjälpa dig att hitta den VPN som är rätt för dig. Du kan också läsa våra fullständiga recensioner på de medföljande länkarna om du vill ta en djupare dyka in för-och nackdelar med varje enskild tjänst.

Navigation