Viktiga överväganden innan du väljer en VPN

Förhoppningsvis har du nu en bättre uppfattning om hur en se vilka vpn tjänster som var bäst fungerar. Innan vi skickar dig på ditt glada sätt, här är en checklista över saker att se upp för innan du väljer en VPN:

Är det gratis eller betalt? – När det gäller en säker, snabb service, är det verkligen värt det att betala för en VPN. Många gratis VPN tenderar att erbjuda endast PPTP protokollet som, som vi sa tidigare, verkligen inte är särskilt effektiv i dessa dagar. De har färre serverplatser och mindre bandbredd att erbjuda. Mycket ofta med dessa gratis alternativ dina data spåras och säljs till tredje part företag. Betalda VPN-alternativ oftare än inte har mer kraftfulla säkerhetsprotokoll som erbjuds än sina fria motsvarigheter. En bra betald VPN bör ha fler serverplatser och mer bandbredd, vilket ger dig en snabbare tjänst. De kommer också att ha kundsupport till hands om du stöter på några problem.
Är se vilka vpn tjänster som var bäst lagliga i din jurisdiktion?
Var finns VPN-servern?
Loggar företaget din aktivitet?
Skyddar den hela enheten eller är det bara ett tillägg?
Vilka är protokollen för VPN:s krypteringsmekanism?
Antalet servrar och mängd bandbredd en VPN-tjänst har – om båda är låga det kan göra för en mycket långsam webb-surfing upplevelse.

Navigation